Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Σε άλλες εποχές, αλλά και τώρα, η Δημοσία εμφάνιση αυτών των Χαρτών...


Σήμαινε “Αιτία Πολέμου”... Αρκετά η ανοχή!.. Έχει και τα όριά της...

Το βόρειο Τμήμα να πάει στη Σερβία και την Αλβανία, το ανατολικό στην Βουλγαρία, και το νότιο-νοτιοδυτικό, στην Ελλάδα. Όπως βρίσκεται να το κατοικούν σήμερα, και οι εθνότητες που απαρτίζουν αυτή τη συστάδα-κράτος. Ο «Αλβανός» , μάλιστα, συγχύζεται να ακούει να το αποκαλούν και κρατίδιο. Τόσο Έλληνας είναι ο άνθρωπος, μα τόσο! Να ησυχάσουν μια για πάντα και τα Βαλκάνια από μια χούφτα ρακένδυτους ταραξίες, των οποίων το θράσος πλέον, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Οι χάρτες που βλέπετε κυκλοφόρησαν από αυτούς του αλήτες διεθνώς, και για την Ελλάδα πρέπει να αποτελούν πλέον, «αιτία πολέμου». Αφού και στη… γενναιοδωρία τους αυτοί οι Γύφτοι, δωρίζουν και τη Θράκη στους… Βουλγάρους.
Το τελεσίγραφο δεν πρέπει να δοθεί σ’ αυτό το συνονθύλευμα λαών από τη χώρα μας, αλλά να ενημερωθούν οι Πρεσβείες όλων των σοβαρών κρατών, και η 33η Ταξιαρχία του Ελληνικού Στρατού που βρίσκεται έξω από τα Σκόπια, να μπει μέσα. Να μείνει μόνο η Αλεξάνδρα με τον «Αλβανό» να τσιρίζουν, ότι δεν πρέπει να αλλάξουν τα σύνορα των Βαλκανίων, η «Θείτσα» φαίνεται να παραπαίει τώρα τελευταία, σ’ αυτό το δόγμα. Κάτι αφυπνίστηκε μέσα της;
Αν ήταν στη θέση του Μεταξά, εκείνα τα χρόνια, αυτά τα σκύβαλα της Ελληνικής πολιτικής που διαφεντεύουν σήμερα το μέλλον της δύσμοιρης χώρας μας, σήμερα δεν θα είχαμε να γιορτάζουμε κανένα «’40» -ούτε και «’21» σύμφωνα με το βιβλίο και εκείνης της γκιόσας- θα γιορτάζαμε μόνον τους αγώνες του κατσαπλιάδικου «εμφυλίου», και τις εργατικές κατακτήσεις των εργατών γενικώς, κατά Κουκουέ. Α. ναι. Και το «Πολυτεχνείο της Δαμανάκη».
Φτάνει πια οι γκάφες της Ελληνικής διπλωματίας, την οποία το Πασόκ το 1981, αντικατέστησε και με τους λαχανοπώλες της Μελβούρνης.

Στη Χαλκιδική, από σήμερα όποιο ξενοδοχείο μας, ξαναδεχτεί αυτά τα θρασίμια, στο μέλλον ως ενοίκους, που νομίζουν τη Χαλκιδική για αλύτρωτο έδαφός τους, να μπει στη μαύρη λίστα της τοπικής κοινωνίας, και να δεχθεί κάθε είδους μποϋκοτάζ από αυτήν, από τον δήμο δε στον οποίο θα ανήκει, να του κοπεί κάθε παροχή, διευκόλυνση και εξυπηρέτηση... Ας αναλάβουν οι δήμοι, να σώσουν το Ελληνικό γόητρο της φυλής, αφού οι ξενοδόχοι μας λογαριάζουν μόνο τα χρήματα, και στην Ελληνική βουλή οι 300 φτυσμένοι, οι τελευταίοι ανυπόληπτοι πολίτες αυτής της χώρας, φτύνονται, και βρίζονται καθημερινώς, «τον κακό τους τον καιρό» και άλλα κοσμοπολίτικα και ηχηρά καλολογικά και κοσμοπολίτικα επίθετα.
<Χ>

Δεν υπάρχουν σχόλια: